ENLISH DEBATE(İNGİLİZCE MÜNARAZA)

The final match of the Piri Reis Anatolian High School English Debate Days, organized for the first time this year, will be held between 11/İ and 11/J Language classes. In the final, our classes will come together in our school conference hall to discuss the topic “Creating new living spaces in space or making the world livable place?” All our students are invited.

️ 3 May 2024 Friday

️ 14.30

Piri Reis Anatolian High School Conference Hall

Bu yıl ilki düzenlenen Piri Reis Anadolu Lisesi İngilizce Münazara Günleri’nin final karşılaşması 11/İ  ve 11/J Dil sınıfları arasında yapılacaktır. Sınıflarımız finalde “uzayda yeni yaşam alanları yaratmak mı yoksa dünyayı yaşanabilir yer yapmak mı?”konusunu tartışmak için okulumuz konferans salonunda bir araya gelecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

️ 3 Mayıs 2024 Cuma

️ 14.30